WESTLAND - Koop een regenton met korting en ontvang een gratis vulautomaat. Bij Boers B.V, kun je in de maand september meedoen aan deze regentonnenactie.


De korting op de regenton word je aangeboden door tuincentrum Boers B.V. en de gratis vulautomaat door Klimaatkrachtig Delfland en de gemeenten Westland en Maassluis. De actie is de hele maand september geldig, maar: op = op.

Een regenton is goed voor portemonnee en milieu

Het gebruik van een regenton heeft veel voordelen. Het regenwater dat je opvangt, kun je gebruiken voor de planten. Je bespaart drinkwater en je waterrekening gaat omlaag. Een regenton zorgt voor opslag en vermindert zo de kans op wateroverlast. Op die manier is er ook altijd een voorraad om, ook in droge tijden, planten water te blijven geven.

Wat is het Groen klimaatplein?

Het Groen Klimaatplein is een fysiek plein waar tuincentrumbezoekers voorbeelden zien van het opvangen en bergen van water in de tuin, een groen dak, inheemse beplanting en alternatieven voor tuintegels. Ze kunnen er terecht voor tips, en speciaal opgeleide tuincentrummedewerkers beantwoorden hun vragen.

In Westland is het Groen Klimaatplein een samenwerking tussen de gemeenten Westland en Maassluis, Tuinbranche Nederland, het Hoogheemraadschap van Delfland, Tuincentrum Boers, De Carlton en Intratuin ’s Gravenzande. Samen willen we een groene beweging op gang brengen.