NAALDWIJK - Met vier overwinningen en vier gelijke spelen is Hollandia na dit weekend al acht wedstrijden op rij ongeslagen. Zaterdag behaalde de ploeg van Ron van der Gracht een dikverdiende overwinning bij het hoger geklasseerde Westlandia: 1-3.

De Hoornse vierde-divisionist, zonder de geschorste Stezo Knott, had het in Naaldwijk alleen in het eerste half uur moeilijk en kwam in de 29e minuut dan ook op achterstand toen Kai Verbeek het eindpunt was van een snelle aanval en de bal achter keeper Bakker schoot. Daarna nam Hollandia het initiatief over op Sportpark De Hoge Bomen en de Westlandia-defensie had met name de handen vol aan Omar Nait Aicha. Toch lukte het Hollandia voor rust niet op gelijke hoogte te komen.

Na de rust, met Delano Woud als invaller in de ploeg, liet Hollandia er geen gras over groeien wat de intenties waren. De aanval werd veelvuldig gezocht en in het laatste hlf uur was het Dennis Jansen die de hoofdrol wist op te eisen. Snoeihard schoot hij eerst de gelijkmaker achter keeper Van Leeuwen om tien minuten later een voorzet van Nait Aicha af te ronden. Vlak voor tijd zorgde Jansen er met een assist voor dat invaller Dirk de Jong de eindstand op 1-3 kon bepalen.