WOLFSBERG - Een onmachtig Feyenoord is uitgeschakeld in de Europa League. De ploeg van Dick Advocaat moest op bezoek bij Wolfsberger AC winnen, maar ging met het kleinst mogelijke verschil onderuit (1-0).

Het enige doelpunt viel na een half uur spelen via Dejan Joveljic en de Rotterdammers kwamen dit nimmer te boven. De ploeg oogde in het eerste half uur al machteloos en na de goal werd het er allemaal niet beter op. Allen Jens Toornstra kreeg een schaarse kans in de eerste helft, maar de vingertoppen van doelman Kofler brachten redding.

Ook na de rust bleef het tempo laag. Invaller Luis Sinisterra die na lang blessureleed zijn rentree maakte kreeg nog een kansje op de gelijkmaker, maar het mocht deze avond niet zo zijn voor de Rotterdammers waardoor trainer Dick Advocaat (73) zeer waarschijnlijk zijn allerlaatste Europese wedstrijd in clubverband beleefde.