DEN HAAG - Ondanks een werelddoelpunt van Daryl van Mieghem is ADO Den Haag er maandag niet in geslaagd de tweede plaats over te nemen van Roda JC. Het thuisduel tegen FC Dordrecht eindigde in 2-2.

ADO Den Haag wil rechtstreeks promoveren, maar ook het goed presterende FC Dordrecht droomt nog altijd van de bovenste plekken. De bezoekers maakten hun intenties duidelijk en deden ADO nog voor rust twee keer pijn. Ilias Sebaoui en Mathis Suray gaven Darije Kalezic stof tot nadenken (0-2). Door een doelpunt van Alex Schalk maakte de thuisploeg de ruststand nog wat draaglijker.

Het hoogtepunt van de avond kwam na rust op naam van Van Mieghem, die Luca Plogmann voor zijn doel zag staan en het vanuit de middencirkel probeerde. Zijn inzet zeilde over de Dordrecht-doelman in de goal en betekende de belangrijke gelijkmaker (2-2). Het vervolg leverde verder geen doelpunten meer op.