DEN HAAG - ADO Den Haag heeft zondagmiddag een goede kans om de vierde plaats te pakken laten liggen. In de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht leek men lang op weg naar een nipte zege, maar moest men in blessuretijd toch nog een treffer toestaan: 1-1.

Dhoraso Klas bracht de thuisploeg binnen het kwartier met een volley op voorsprong, maar ADO Den Haag kon daardoor niet doordrukken en oogde in het eigen Cars Jeans Stadion zeer mat. Zonder sprankelend voetbal leek het evenwel een zorgeloze middag te worden omdat de Utrechtse beloften er oo noet veel van bakten.

Het tweede Haagse doelpunt bleef echter uit en twee minuten in blessuretijd kreeg de ploeg van Giovanni Franken de rekening gepresenteerd toen Akharaz van grote afstand uithaalde en keeper hugo Wentges het nakijken had.

Komende vrijdag speelt ADO Den Haag weer thuis als Almere City FC op bezoek komt.