ZWOLLE - Feyenoord heeft met hangen en wurgen drie punten overgehouden aan het uitduel met PEC Zwolle. Op bezoek bij de nummer achttien zegevierde de nummer drie met 1-2.

Feyenoord kreeg in de eerste helft een handvol kansen,maar scoorde niet. PEC Zwolle kreeg er twee waarvan er op slag van rust één werd benut. Darfalou stuitte al rap op doelman Marciano, die de geblesseerde Bijlow verving, maar in de extra tijd trof aanvoerder Van Polen met een mooie pegel via de onderkant van de lat wel doel.

Na rust boog Feyenoord met enig fortuin de score om. Sinisterra zag zijn inzet via Nakayama in het doel vallen en na een misser van De Wit krulde Dessers raak. Tussendoor lag het duel stil na gegooi met vuurwerk en bier door PEC-fans. Het slotoffensief van PEC was te krachteloos om Feyenoord te verontrusten.