ROTTERDAM - In groep E van de Conference League heeft koploper Feyenoord bijzonder goede zaken. Union Berlin werd in De Kuip met prima voetbal verslagen: 3-1.

De Rotterdammers legden in een sfeervol stadion enkele uitstekende aanvallen op de mat en al uit de eerste werd gescoord door Alireza Jahanbakhsh. Na een half uur werd die score verdubbeld door Bryan Linssen die na een licht duwtje tegen Knoche vrij voor de keeper kwam en bekwaam afrondde. Awoniyi maakte het vijf minuten later weer spannend door met een rake kopbal de duisters weer dichterbij te brengen.

Feyenoord schrok niet en nam de regie opnieuw stevig in handen, maar had, ook na de rust, wel veel kansen nodig om de beslissing te bewerkstelligen. Die viel uiteindelijk een kwartier voor tijd toen Luis Sinisterra binnen tikte na een vlotte aanval.