SMITSHOEK - Na twee wedstrijden in de hoofdklasse is FC 's-Gravenzande nog zonder punten en zonder doelpunten al kreeg het dit weekend ruim de gelegenheid daar wat aan te doen. Een handvol kansen waaronder een strafschop werden om zeep geholpen waardoor thuisploeg Smitshoek uiteindelijk een ruime 3-0 zege wist te behalen.

Bij Smitshoek was Bart Deprez de gevierde man aangezien hij een hattrick voor zijn rekening nam. De aanvaller scoorde na 12 minuten de openingstreffer en wist kort voor de rust nogmaals raak te schieten. Op dat moment had het evenwel net zo goed 2-2 kunnen staan want 's-Gravenzande kreeg mogelijkheden genoeg. Met name keeper Stef Doedee stond vaak in de weg, en was ook de reddende engel toen de gasten een strafschop kregen na een overtreding op Triep. Yuri Westhoff kreeg de trap vanaf elf meter niet langs de goalie. Ook in de tweede helft waren er voldoende mogelijkheden voor beide ploegen, maar was het opnieuw Deprez die het duel vlak voor tijd definitief besliste.