DEN HAAG - ADO Den Haag heeft een veldoverwicht in de tweede helft tegen Vitesse niet weten uit te drukken in cijfers. Op de dag dat de Haagse club zijn 115e verjaardag bleven doelpunten uit in het Cars Jeans Stadion. Zelfs een strafschop van Tomas Necid deed het net niet bollen.

Met Aaron Meijers terug in de basis op het middenveld viel er in de openingsfase bar weinig te beleven. Het duel kwam pas tot leven nadat Bazoer namens de gasten op de paal had geschoten. Vervolgens werd aan de andere kant Necid door keeper Pasveer van het scoren afgehouden.

Dat deed de doelman na de rust ook toen John Goossens werd gevloerd en Necid een strafschop mocht nemen. Pasveer keerde en deed dat met de rebound ook. In het vervolg kreeg Necid nog een kansje, maar net als bij Immers en invaller Kramer bleek het vizier deze avond niet op scherp te staan: 0-0.