BREDA - ADO Den Haag heeft in de eerste ronde van de nacompetitie het uitduel met NAC Breda op de valreep met 1-2 weten te winnen. De return volgt komende zaterdagmiddag om 16.30 uur in het Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Beide teams kregen in de aantrekkelijke eerste helft snel een kans. Na een mooie steekbal van Kishna (ADO), die al snel geblesseerd zou uitvallen, ging de inzet van Catic via de kluts naast en namens NAC schoot Van Schuppen de bal in de handen van keeper Wentges. Sem Steijn zette ADO Den Haag uit een rebound op voorsprong. Aanvoerder boy Kemper zorgde ervoor dat De Rooij niet gelijk maakte.

Na rust had NAC recht op een strafschop na een bal op de arm van Steijns, maar dit ontging arbiter Van der Graaf. Een knal van Maria bracht NAC langszij, maar de jarige Komljenovic (19) bezorgde ADO in de uiterste slotfase alsnog de zege.