DEN HAAG - ADO Den Haag heeft de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht niet in winst kunnen omzetten. Wel bleef de ploeg van coach Dick Advocaat voor de vierde maal op rij ongeslagen: 1-1.

De thuisploeg had weliswaar een veldoverwicht, maar speelde vaak rommelig en slordig in de passing. Desondanks was de voorsprong bij rust verdiend. Thomas Verheydt kon binnenschieten na uitstekend voorbereidend werk van aanvoerder Boy Kemper.

Het lukte de groen-gelen echter niet om door te drukken en halverwege de eerste helft kreeg men hier de rekening voor gepresenteerd. Na een voorzet van Reijnders was het Werker die onder druk van Rijks de bal achter zijn eigen doelman Koopmans werkte. Ook het "Haags kwartiertje" mocht niet meer baten voor de thuisploeg.