WESTLAND - Heb jij al voldoende onderzoek gedaan naar de GGD test locaties voor corona? Vaak weet je slechts een teststraat in de omgeving te zitten, terwijl er ongetwijfeld meer te vinden zijn. De verschillende testlocaties zitten namelijk verspreid door het gehele land, waardoor niemand heel ver hoeft te rijden. Zo ook als je in de buurt van Westland gaat kijken. Alleen is het veel handiger wanneer je alles in een overzicht gaat krijgen. Je kunt daarom het beste gelijk op onderzoek uitgaan en alles voor jezelf op een rijtje gaan zetten.


Met een overzicht van de GGD test locaties weet je meer

Als je een overzicht van de GGD test locaties voor corona nodig hebt, hoef je alleen maar naar de website van de GGD te gaan. Hier kun je op basis van jouw postcode of woonplaats bekijken welke testlocaties er in de buurt te vinden zijn. Het wordt hierdoor een stuk eenvoudiger om een afspraak in te gaan plannen. Je weet immers al waar je moet gaan kijken. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is het invullen van de gevraagde gegevens en de afspraak te bevestigen. In de bevestigingsmail die je ontvangt, zie je dan niet alleen de datum en het tijdstip, maar ook het adres van de locatie.

Instructies opvolgen voor een goede doorstroom
De GGD test locaties in de omgeving zijn daarna eenvoudig te bereiken. Wanneer je naar de locatie toegaat, hoef je alleen maar het adres in te typen in de navigatie dat aangegeven staat. Op de locatie zelf volg je alle instructies op die gezegd worden. Zo moet je doorrijden tot de rij die aangewezen wordt, wacht je tot je aan de beurt bent en rij je na de test direct weer naar huis. Zo zorg je er niet alleen voor dat het voor iedereen veilig blijft, maar ook dat er een goede doorstroom mogelijk is. Niemand hoeft meer lang te wachten op de test.

De uitslag terugzien op internet
Je hoeft dus ook niet bij een van de GGD test locaties te blijven wachten op de uitslag. De uitslag kan namelijk tot wel twee dagen op zich laten wachten. Alles wordt namelijk onderzocht in het laboratorium voordat er een uitslag aan gekoppeld wordt. Je kunt de uitslag via de website terugzien door in te loggen met jouw DigiD. Ook kun je ervoor kiezen om gebeld te worden door de GGD. Een medewerker zal jou in ieder geval altijd bellen bij een positieve test, omdat dan gelijk de rest van het proces in werking gesteld kan worden.