ZUID-HOLLAND - Speurtochten, sleepnetvissen en bakkiefietsen. In de Week van Nationaal Park Hollandse Duinen beleef je het allemaal. Van 24 september tot en met 1 oktober is de Week van Nationaal Park Hollandse Duinen. Ontdek het zelf.


Uniek landschap
Een week vol mogelijkheden om te ervaren hoe uniek en waardevol het Zuid-Hollandse kustlandschap is. De week staat bol van leuke, interessante activiteiten. Zoals excursies naar verschillende buitenplaatsen met een bijzondere geschiedenis. Of een van schemer- naar donker-wandeling met je hele familie.

Waardevolle natuur
Nationaal Park Hollandse Duinen beslaat het brede Zuid-Hollandse kustgebied van Hoek van Holland tot Hillegom. Het is uniek door de nabijheid van de zee, de dorpen en steden, de waardevolle natuur in en rond de duinen, maar ook de rijke cultuur en historie.

Gezonde leefomgeving

We willen een gezonde leefomgeving waar het goed wonen en werken is. Daarom investeert de provincie in toegankelijke recreatie- en natuurgebieden. Naast recreatie voorziet het gebied ook in stevige kustverdediging, uitstekend drinkwater en de broodnodige biodiversiteit.

Maak kennis

Samen met haar partners in dit mooie gebied, is de provincie Zuid-Holland de motor achter dit evenement om jou kennis te laten maken met het Nationaal Park Hollandse Duinen om te ervaren hoe bijzonder het is. Op die manier is het niet alleen een leuk uitje maar word je met een bezoek aan het park ook gemotiveerd om dit prachtige gebied te koesteren.

Meld je aan

De Week van Nationaal Park Hollandse Duinen zit vol met leuke, interessante activiteiten om kennis te maken met dit prachtige kustgebied. Het volledige programma vind je hier www.nphd.nl/deweekvan.

Heel veel plezier in jouw Nationaal Park Hollandse Duinen!