WATERINGEN - Robina de Jong, de nieuwe eigenaresse van Happy Belly’s, zet de missie voort om zwangerschapskleding een tweede kans te geven. Na het recente sluiten van de zaak, ontstond er een bijzondere ontmoeting tussen Robina en voormalig eigenaresse Mirjam van Vliet. Geïnspireerd door het unieke concept van Happy Belly’s, waar zowel nieuwe als tweedehands positiekleding wordt aangeboden, heeft Robina besloten om het stokje over te nemen. Een nieuwe webshop is gelanceerd, waar naast online winkelen ook persoonlijke shopping dates kunnen worden gepland om de kleding te bekijken en te passen.

"Het is zo fijn dat Happy Belly’s unieke concept nu een vervolg krijgt", aldus Mirjam van Vliet, voormalig eigenaresse.

Het gouden concept

Happy Belly’s geeft zwangerschapskleding een tweede kans, want via deze webwinkel is het mogelijk gedragen positiekleding te kopen en te verkopen. Vrouwen die hun zwangerschapskleding niet meer nodig hebben, kunnen het schoon en gestreken aanbieden aan Happy Belly’s. Na een zorgvuldige selectie wordt de leukste kleding verkocht in de webwinkel en tijdens persoonlijke shop afspraken. De inbrenger ontvangt 40% van de opbrengst en de koper profiteert van mooie zwangerschapskleding, zo goed als nieuw, voor een scherpe prijs. Met het motto van 'zwangerschapskleding een tweede kans geven' biedt Happy Belly’s een duurzame oplossing voor kleding die maar een korte periode wordt gedragen.

“Dat mijn zwangerschapskleding goed terechtkomt bij een andere mama in spé geeft mij een goed gevoel”, aldus Kim, inbrenger bij Happy Belly’s.

Assortiment

Het aanbod is divers en wordt regelmatig aangevuld, waardoor er telkens weer nieuwe artikelen beschikbaar zijn. De webshop heeft onderkleding en bovenkleding, maar ook voor voedingskleding en zwemkleding kun je hier terecht. De winkel verkoopt o.a. de merken Noppies, Love2wait, Supermom, Mamalicious en Prenatal. Door de variatie aan merken, het aanbod van tweedehands en outlet zwangerschapskleding is het mogelijk om met ieder budget te shoppen bij Happy Belly’s. De shop biedt gratis verzending bij bestellingen boven de 75 euro en ruilen en retourneren is altijd mogelijk.

Overname PureMama

Happy Belly’s blijft zich ontwikkelen en heeft onlangs het assortiment uitgebreid met de allernieuwste collecties zwangerschapskleding. Door de overname van de voorraadkleding van PureMama, tot voor kort gevestigd in Hoorn, wordt het aanbod nog gevarieerder. Met deze toevoeging heb je nu bij Happy Belly’s de mogelijkheid om de laatste trends te combineren met outlet koopjes of pre-loved zwangerschapsmode. Zo zie je er stralend uit in je eigen stijl, met een outfit die comfortabel aansluit bij je zwangere lijf en past bij je budget.

Personal shopping dates

Soms is het lastig om online te bepalen welke maat voor jou het meest geschikt is. Om daaraan tegemoet te komen, biedt Happy Belly’s Personal Shopping Dates aan. In het comfort van je eigen huis kan je rustig passen en om advies vragen. Ook kan er virtueel een afspraak gepland worden, voor als je wat verder weg woont, om je vragen te beantwoorden en de collectie gedetailleerd te kunnen laten zien. Het persoonlijke contact en alle unieke verhalen maken deze Shopping Dates extra speciaal, aldus Robina.

Over Happy Belly’s

Happy Belly’s probeert wekelijks nieuwe (tweedehands)kleding op de website te plaatsen. Neem regelmatig een kijkje online of blijf op de hoogte door Happy Belly’s te volgen op Instagram of Facebook.