WESTLAND - Jaarlijks wordt de vrijwilligersprijs WestlandHart uitgereikt in onze gemeente. Een speciaal moment voor organisaties in Westland, die samen met hun vrijwilligers, zich altijd inzetten voor anderen. Dit is de kans om organisaties in het zonnetje te zetten en te laten zien waarom vrijwilligerswerk zo belangrijk is. Ook wordt er een publieksprijs uitgereikt.


Kent u als inwoner een organisatie in Westland, die u een warm hart toedraagt of bent u zelf een van de vrijwilligers? Meld uw favoriete organisatie aan! Een onafhankelijke jury nomineert vanuit deze inzendingen vier organisaties. Wat betekent het vrijwilligerswerk van deze organisaties? Wat hebben ze het afgelopen jaar gedaan? Kortom, waarom springen zij eruit? Dit zijn eigenlijk allemaal al winnaars. De vier genomineerden ontvangen een geldbedrag van € 2500 én een promotievideo in samenwerking met de WOS.

De jury kiest uit deze vier organisaties dan nog één winnaar. Deze organisatie ontvangt het kunstwerk WestlandHart. Ook is er een publieksprijs: inwoners mogen op de vier genomineerden stemmen.

U kunt tot 17 april een vrijwilligersorganisatie aanmelden via www.westlandhart.nl