'S-GRAVENZANDE - De Koningin Julianaweg in ‘s-Gravenzande is toe aan groot onderhoud. Binnenkort starten er werkzaamheden om de weg op te knappen. Er wordt nieuwe bestrating aangebracht op de voetpaden en in de parkeervakken. Daarnaast wordt er een gedeelte van de riolering vervangen. Het fietspad en de rijbaan worden krijgen nieuw asfalt wat geluid reduceert.


Omleidingen worden ter plaatse aangegeven met gele borden. Voetgangers kunnen tijdens alle werkzaamheden gebruik maken van de Koningin Julianaweg.

Planning

Maandag 16 mei 2022 start de eerste fase van de werkzaamheden. De werkzaamheden vinden in verschillende fases plaats, zodat de omgeving zo goed mogelijk bereikbaar blijft en de overlast zo beperkt mogelijk wordt gehouden. De omleidingen worden ter plaatse aangegeven met gele borden. Voetgangers kunnen tijdens alle werkzaamheden gebruik maken van de Koningin Julianaweg.

Omwonenden van de Koningin Julianaweg zijn per brief op de hoogte gesteld. De ontwikkelingen over de werkzaamheden en de planning worden bijgehouden op de projectpagina.