WESTLAND - Een deel van de Erasmusweg en Poeldijkseweg is van maandag 21 tot en met vrijdag 25 augustus afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het gaat om het gedeelte vanaf de gemeentegrens tussen Westland en Den Haag (bij restaurant Hudson) tot het kruispunt met de Lozerlaan en Wippolderlaan. Ook het kruispunt met de Poeldijkseweg naar Wateringen Noord is dan afgesloten tot aan de Oude Tolweg.


De gemeente Den Haag vervangt op deze plekken het asfalt. Dat is nodig om de weg veilig te houden, want op dit gedeelte van de Erasmusweg en Poeldijkseweg zitten er verzakkingen en scheuren in het wegdek. Ook het fietspad krijgt nieuw asfalt.

Voor (brom)fietsers komt een fietspad in beide richtingen zodat zij veilig langs het werkgebied kunnen rijden. Bij het kruispunt met de Lozerlaan en Erasmusweg kunnen zij oversteken om richting Wateringen en Poeldijk te gaan. Automobilisten worden omgeleid.

Ook van 14 tot en met 21 augustus zijn er werkzaamheden, maar dan is één rijbaan open. Verkeer in beide richtingen is dan mogelijk. Omleidingsroutes en meer informatie over de werkzaamheden vindt u op: www.bereikbarestad.denhaag.nl/werkzaamheden/erasmusweg-nieuw-asfalt/