WESTLAND - Ook het leven van Westlandse jongeren staat door de coronacrisis op zijn kop. Niet naar school en geen evenementen om naar uit te kijken, niet samen sporten en uitgaan, bijbaantjes die gestopt zijn. Bekende en minder bekende Westlanders en jongeren laten in de videocampagne #ikbenthuisinwestland zien hoe zij daarmee omgaan.


De campagne bestaat uit vijf video’s die de komende twee weken via de social media-kanalen van de Jongerenraad Westland worden verspreid. Vanuit verschillende invalshoeken (sport, muziek, Jongerenraad) vertellen jongeren hun verhaal.

Burgemeester Bouke Arends en wethouder Ben van der Stee geven met deze video de aftrap. In de volgende vier video’s laten jongeren zien dat het oké is om thuis te blijven. Zij houden contact, chillen, helpen iemand, maar dan op een andere manier dan ze normaal gesproken doen.

Taggen, delen en liken
Alleen samen krijgen we corona onder controle! Tag, deel en like daarom zoveel mogelijk de posts met #ikbenthuisinwestland en volg de Jongerenraad Westland op Facebook en Instagram.