MONSTER/'S GRAVENZANDE/HEENWEG - De gemeente Westland is volop in ontwikkeling. De tuinbouw groeit en ook het aantal inwoners neemt de komende jaren sterk toe. Ondertussen willen we allemaal genieten. Bijvoorbeeld van de kust, fijne winkels, veilige speelplaatsen voor onze kinderen, de kassen én gezonde lucht. Maar hoe blijft deze snel groeiende gemeente aantrekkelijk en leefbaar? Een fijne plek om te wonen én om te werken? We willen graag hierover met u in gesprek over de toekomst van uw dorpskern. En over de keuzes die we moeten maken om onze gemeente aantrekkelijk en leefbaar te houden. Uiteindelijk komen deze keuzes terecht in de omgevingsvisie.

Kom naar het Denk Mee Cafés in Monster en ‘s-Gravenzande
De gemeente organiseert in oktober en november Denk Mee Cafés in verschillende dorpskernen. Op donderdag 31 oktober (Monster) en donderdag 7 november (’s-Gravenzande en Heenweg) vinden de volgende Denk Mee Cafés plaats. Schuift u aan voor de snelle en serieuze pubquiz waarin u reageert via uw mobiele telefoon op prikkelende stellingen over de toekomst van het dorp? Of loopt u langs de cafétafels en geeft u uw mening over de bereikbaarheid, het woningaanbod, de winkels, de tuinbouw of de natuur in Monster, ’s-Gravenzande of Heenweg? Alle inwoners van Monster, ’s-Gravenzande en Heenweg zijn van harte uitgenodigd voor deze interactieve avonden. Alleen met uw inbreng krijgen we een duidelijk beeld van wat er leeft en welke ideeën er zijn! Vergeet niet uw smartphone of tablet mee te nemen.

Monster
Wanneer: donderdag 31 oktober
Tijd: Inloop 19:00, aanvang 19:30 tot 21:30
Waar: De Noviteit, Kloosterlaan 33, Monster

's-Gravenzande/Heenweg
Wanneer: donderdag 7 november
Tijd: Inloop 19:00, aanvang 19:30 tot 21:30
Waar: De Kiem, Koningin Julianaweg 91, ’s-Gravenzande

Aanmelden
Om de avond goed te kunnen voorbereiden horen we graag of u komt. Aanmelden kan via het formulier op deze pagina.

Meer weten?
Het maken van de omgevingsvisie bestaat uit verschillende stappen, waarbij de gemeente met inwoners en andere partijen in gesprek gaat. Op de pagina omgevingsvisie houden we u op de hoogte van alle bijeenkomsten, de resultaten en de vervolgstappen.