NAALDWIJK - Wethouders Anko Goudswaard en Barend Rombout hebben woensdagochtend 1 februari de nieuwe website van de gemeente Westland feestelijk gelanceerd. Inwoners en ondernemers kunnen vanaf vandaag via www.gemeentewestland.nl de website bezoeken. De website heeft meer iconen en beeld. Hierdoor vinden bezoekers overzichtelijker informatie die zij zoeken. Daarnaast is de digitale toegankelijkheid verbeterd, evenals de mobiele versie van de website.


De vorige website was aan vervanging toe.” vertelt wethouder Anko Goudswaard, verantwoordelijk voor de communicatie van de gemeente. “Daarom is er gekozen om de website te vernieuwen. Het is een zogenoemde toptaken-website, wat betekent dat de 10 meest gebruikte webpagina’s het makkelijkst te vinden zijn. Het wordt hierdoor voor inwoners en ondernemers eenvoudiger om direct informatie te vinden en een melding of afspraak te maken.”

Wethouder Barend Rombout, verantwoordelijk voor dienstverlening, vult aan. “De gemeente heeft een dienstverlenende functie naar de Westlanders. Een goede toegankelijke website is daarom belangrijk. Dit is de basis, het komende jaar gaan we de website nog verder verbeteren. Ik ben blij met deze mooie stap en ben benieuwd naar de reactie van onze inwoners.

Fotowedstrijd

Winnaar van de fotowedstrijd is Nico van der Hout. Inwoners van Westland konden hun mooiste foto’s insturen en deden dit met veel enthousiasme. De winnende foto is te zien op deze pagina: www.gemeentewestland.nl/varen