Wij kunnen op korte termijn een Anhydrietvloer/Magnesietvloer leveren met vloerverwarming. Een anhydrietvloer is een gips gebonden gietmortelvloer. Een dekvloer kan heel goed toegepast worden in een droge ruimte op bijvoorbeeld schuimbeton.

Wilt u een offerte voor een Anhydrietvloer? Wij kunnen die snel en persoonlijk voor u maken.

Anhydriet is niet geschikt voor natte ruimtes, voor de natte ruimte gebruiken wij onze snel drogende cementgietvloer. Doordat de cementdekvloer net als anhydriet in vloeibare vorm over het stortoppervlakte verdeelt, loopt het zelf waterpas. Een anhydrietvloer is dan ook een hele vlakke vloer. Let op: een anhydrietvloer is géén eindvloer! Er moet dus nog een vorm van vloerbedekking (parket, laminaat, PVC, tegels, etc.) op. De anhydrietvloer is net als onze zandcementgietvloer na 24 uur beloopbaar, maar moet (afhankelijk van de dikte) nog wel goed drogen. De droogtijd van anhydriet bedraagt ongeveer 1 week per centimeter dikte. Bij een gemiddelde anhydrietvloer van 6 cm dik is dat dus een volledige droogtijd van 6 weken.

Als een anhydrietvloer te zwaar is kunt u ook kiezen voor een Magnesietvloer van Woodstock of u kunt kiezen voor een mooie woonbetonvloer als dekvloer.

De Anhydrietvloer kan binnen 1 week geleverd worden.

Tips over vloerverwarming