HOEK VAN HOLLAND - Donderdagmiddag is een vrachtwagenchauffeur klemgereden door een ander voertuig. Hij werd bedreigd met een vuurwapen en de daders onderzochten zijn container. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden.

Het overkwam de vrachtwagenchauffeur gistermiddag rond 12.30 uur. De chauffeur had de container op de Maasvlakte opgehaald en naar een bedrijf aan het Amersgat in Hoek van Holland gebracht. Daar is de container gelost.

Hij parkeerde vervolgens met de lege container in de buurt en werd overvallen door twee mannen. Onder bedreiging van een vuurwapen moest hij blijven zitten in de cabine. De daders hebben de container vervolgens doorzocht. Het is onbekend of ze ook iets hebben meegenomen. Ook zijn telefoon moest hij afgeven. De politie werd gebeld en is een onderzoek gestart.

Heeft u informatie?
Wie zijn deze mannen? Heeft u iets gezien of gehoord wat kan helpen bij het oplossen van deze overval? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of met 0800-7000 als u liever anoniem blijft. Tippen kan ook via het tipformulier.