HONSELERSDIJK - Twee mannen hebben zich op donderdag 7 maart bij een politiebureau gemeld voor hun betrokkenheid bij een steekincident in Honselersdijk. Dit steekincident vond plaats op dinsdagavond 5 maart. De twee inwoners uit Honselersdijk van 27 en 36 jaar oud werden direct aangehouden en zijn ingesloten in een politiebureau.

Rond 20.00 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij bij de Stompersdijk. De politie trof op straat drie slachtoffers aan. Twee slachtoffers werden met ernstige verwondingen vervoerd naar een ziekenhuis. De twee verdachten waren na het incident op de vlucht geslagen. Kort na het incident werden de identiteiten van de verdachten bekend. De twee slachtoffers liggen nog steeds in het ziekenhuis.

Informatie blijft welkom


Het onderzoek is nog in volle gang. Het onderzoeksteam blijft op zoek naar getuigen van het steekincident. Was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken? Dan komen we graag met u in contact. Ook als u meer informatie heeft of over de aanleiding van het steekincident, dan komen we graag met u in gesprek. Dat kan via de opsporingstiplijn 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Daarnaast kunnen camerabeelden bruikbaar zijn voor het onderzoek. Informatie of beelden kunnen worden gedeeld via het onderstaande tipformulier.