's-GRAVENZANDE - Twee mannen werden in de nacht van woensdag 21 op donderdag 22 april rond 00.15 uur slachtoffer van een woningoverval. Drie onbekende mannen drongen een woning aan het Koolwitje binnen en bedreigden de slachtoffers. De politie onderzoekt de overval.


De drie daders hebben zich toegang tot de woning verschaft. Terwijl een van de daders de slachtoffers met een wapen bedreigde, hebben twee andere daders goederen uit de woning genomen. Hierna verlieten de drie daders de woning. De politie deed direct na de melding onderzoek in en rondom de woning, op zoek naar sporen.

Iets gezien of gehoord?
De politie zoekt getuigen die iets verdachts hebben gezien in de omgeving van het Koolwitje in de nacht van 21 op 22 april. Ieder detail kan helpen in de zoektocht naar de verdachten van deze woningoverval. Ook komt de politie graag met u in contact als u in de omgeving van het Koolwitje een videodeurbelsysteem, een camera in uw auto of een camera aan de gevel heeft hangen. U kunt beelden online aan de politie versturen via deze link. Heeft u informatie of tips? Bel ons direct op 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.