'S-GRAVENZANDE - De politie doet onderzoek naar de mishandeling van twee jonge vrouwen in de nacht van 1 januari op de Heenweg in ’s-Gravenzande. Een van de slachtoffers liep daarbij een gebroken kaak op.

Op nieuwjaarsnacht fietsten de twee slachtoffers rond 3:00 uur vanaf de Dijckerwaal naar de Heenweg in s’Gravenzande. Hier werden zij aangesproken en uitgescholden door een jonge man, vermoedelijk tussen de 17 en 21 jaar oud. Na een reactie van een van de vrouwen sloeg de man met een vuist in haar nek. Na tussenkomst van de tweede vrouw kreeg ook zij een klap. Later bleek na onderzoek in het ziekenhuis dat haar kaak hierbij is gebroken. Na het incident vervolgde de verdachte, samen met een andere man die bij hem was, zijn weg over de Naaldwijkseweg richting ’s-Gravenzande.

Signalement verdachte
De verdachte is een licht getinte man van tussen de 17 en 21 jaar oud. Hij heeft een smal gezicht met een getrimde snor. Hij heeft donker, kort haar en droeg de nacht van 1 januari een donkere pet met logo, donkere kleding en een donkere rugtas.

Getuigen
De politie vraagt getuigen om zich te melden via 0900-8844. Herkent u iemand in het signalement van de verdachte? Zag u de mishandeling van de jonge vrouwen op de Heenweg in ’s-Gravenzande? Of heeft u camerabeelden van de omgeving van het incident? Neem dan contact op. Dat kan ook anoniem via 0800-7000.