MAASDIJK - Een verkeersongeluk op de Lange Kruisweg tussen twee personenauto’s, waarvan één van de voertuigen deel uitmaakte van een trouwstoet, mondde zondagavond 13 oktober uit in een verkeersconflict. Een 30-jarige vrouw werd hierbij meerdere keren bespuugd. Een 23-jarige man uit Zaltbommel is aangehouden als verdachte.


Rond 21.15 uur kwamen de twee personenauto’s met elkaar in botsing op de kruising van de Pettendijk en Lange Kruisweg. Na het ongeluk ontstond een woordenwisseling tussen de 30-jarige bestuurster en de inzittenden van meerdere voertuigen die deel uitmaakten van de trouwstoet. Bij de ruzie werd de 30-jarige vrouw meerdere malen in haar gezicht gespuugd. De 23-jarige verdachte zit op dit moment vast en wordt gehoord. De 30-jarige vrouw is voor controle naar het ziekenhuis gegaan.

De twee betrokken auto’s zijn in beslag genomen. Team VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Getuigen gezocht
De politie is nog steeds op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of M 0800-7000.