'S-GRAVENZANDE - In een woning op de Van Heuven Goedhartlaan is dinsdagochtend 24 januari een overleden persoon aangetroffen. De politie gaat er vanuit dat het 51-jarige slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen. Een 51-jarige medebewoner is aangehouden als verdachte.


Rond 09.00 uur trof de politie na een melding de overleden persoon in de woning aan. Direct startte de politie een uitgebreid (buurt)onderzoek. Onder welke omstandigheden hij om het leven is gekomen, wordt onderzocht door de recherche en de Forensische Opsporing.

De 51-jarige ‘s-Gravenzander die in een woning werd aangetroffen, is aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Hij zit op dit moment vast en wordt gehoord. De man zal op vrijdag 27 januari worden voorgeleid aan een rechter-commissaris.

Informatie?

Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang. Heeft u iets gezien of gehoord? Dan komen wij heel graag in contact met u via 0800-6070 of het onderstaande tipformulier. Ook kunt u anoniem een melding doen via 0800-7000.