MAASDIJK - Een verkeersongeluk op de Lange Kruisweg tussen twee personenauto’s mondde zondagavond 13 oktober uit in een verkeersconflict. Een 30-jarige vrouw werd hierbij meerdere keren bespuugd. Een 23-jarige man uit Zaltbommel werd kort na het conflict aangehouden als verdachte.


Rond 21.00 uur kwamen de twee personenauto’s met elkaar in botsing op de kruising op de Pettendijk en Lange Kruisweg. Na het ongeluk arriveerden enkele personen op de plaats van het ongeluk. Zij keerden zich tegen de 30-jarige vrouw. Hierbij werd de vrouw meerdere malen in haar gezicht gespuugd. De 30-jarige vrouw is dezelfde avond voor controle naar het ziekenhuis gegaan.

De 23-jarige verdachte is maandag 14 oktober gehoord en er is proces verbaal opgemaakt. Hij zal zich op een later moment moeten verantwoorden bij de rechter. De twee betrokken auto’s zijn in beslag genomen. Team VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Getuigen gezocht
De politie is nog steeds op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of M 0800-7000.