HONSELERSDIJK - De politie is op zoek naar getuigen van een steekincident aan de Stompersdijk. Gisteravond raakten bij het incident drie mensen gewond. Twee voortvluchtige mannen worden gezocht als verdachten.

Omstreeks 20.00 uur kwam bij de politie de melding binnen dat op straat bij de Stompersdijk een vechtpartij plaatsvond. Ter plaatse troffen agenten twee slachtoffers aan met steekwonden, zij zijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een derde slachtoffer is op de locatie door de ambulance gecontroleerd. De twee verdachten zijn vlak na het incident gevlucht.

Signalement

Een van de verdachten droeg een zwart trainingspak met daarop een lichte jas met donkere mouwen. De andere verdachte was geheel in het zwart gekleed. Ziet u de verdachten? Bel dan 112.

Getuigen gezocht

Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen van het steekincident. Was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken? Dan komen we graag met u in contact. Ook als u meer informatie heeft over het steekincident, dan komen we graag met u in gesprek. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via M.: 0800-7000. Daarnaast kunnen camerabeelden zeer bruikbaar zijn voor het onderzoek. Heeft u foto’s of video’s gemaakt met een mobiele telefoon? Of maakt u gebruik van een deurbelcamera op of in de omgeving van de Stompersdijk in Honselersdijk? Deel deze dan via onderstaand formulier.