'S-GRAVENZANDE - De politie kreeg op 1 januari 2022 rond 2:15 uur een melding van mishandelingen aan de Wattstraat na een verkeersruzie. De melders, een man en zijn zwangere vrouw, zijn door drie mannen mishandeld. Beide slachtoffers zijn met verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. De man liep daarbij zwaar letsel op aan zijn gezicht en gebit. De politie start een onderzoek en zoekt getuigen.

De melders reden vanuit Hoek van Holland in de richting van ’s-Gravenzande. Ter hoogte van de kruising van de Maasdijk met de Nieuwelaan zou de witte personenauto van de slachtoffers zijn afgesneden door een donkerkleurige Renault Twingo. Vanaf de kruising met de Haakweg en de Maasdijk reden de slachtoffers vervolgens achter een donkerkleurige Renault Twingo aan. Daarna reden de slachtoffers via de Woutseweg de Koningin Julianaweg op. Vlak voor de splitsing met de Wattstraat stopte beide personenauto’s, dus de auto van de melder én de donkerkleurige Renault Twingo. Drie mannen mishandelden vervolgens de twee slachtoffers. Er wordt aangifte gedaan door de slachtoffers.

Getuigen gezocht
De politie vraagt getuigen om zich te melden via 0900-8844. Zag u de mishandling aan de Wattstraat? Of mogelijk was u getuige van een verkeersruzie die hier mogelijk aan voorafging? Neem dan contact met ons op. Dat kan ook anoniem via 0800-7000 of online via deze link onder vermelding van referentienummer 2022000290.