WATERINGEN - Bij een autobedrijf aan de Schipluidenseweg woedde in de nacht van donderdag 29 februari op woensdag 1 maart een brand. Meerdere auto’s raakten door de brand beschadigd. De politie gaat uit van brandstichting en zoekt getuigen die iets gezien, gehoord of beelden hebben


De politie ontving rond 1.45 uur de melding van een brand aan de Schipluidenseweg. Op de locatie zagen de agenten vlammen en rook uit het pand komen. Het bleek een auto te zijn die in brand stond. De brandweer heeft de brand geblust. Niemand raakte gewond. Op beelden is te dat iemand een raam ingegooid, deze persoon rijdt daarna weg op een scooter.

Vernieling

Op maandag 19 en woensdag 28 februari zijn bij hetzelfde bedrijfspand vernielingen gepleegd. Bij het autobedrijf is toen onder andere een ruit vernield en is schade aan een auto in het bedrijf ontstaan. De politie onderzoekt over er een verband is tussen de drie incidenten.

Uw informatie helpt

Heeft u iets gezien of gehoord van de brandstichting? Of heeft u camerabeelden bij uw woning/auto waarop iets te zien is? Deel deze informatie met de politie door te bellen naar 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.